Veilige en betrouwbare spoorwegoplossingen

Onze oplossingen

Railtraxx heeft een klantgerichte aanpak die zich richt op het leveren van kwaliteit en oplossingen voor haar klanten. 

We plannen en organiseren onze oplossingen en diensten zodat ons spoorvervoer een geïntegreerd onderdeel is van de logistieke keten van onze klanten en een haalbaar alternatief vormt voor het wegtransport.

We streven ernaar om samen te werken met onze klanten en hen veilige, efficiënte en duurzame oplossingen aan te bieden.

DE6400 - Treinbestuurder - Locomotief DE6481 - Stuurpost

Op maat

Met op maat gemaakte oplossingen willen we voor onze klanten het verschil maken en een betrouwbare partner voor het heden en de toekomst zijn.

Long Haul

Elke dag rijden wij internationale shuttle treinen om de goederen van onze klanten vanaf het beginpunt tot aan de eindbestemming op een veilige manier te vervoeren.

Last Mile

We verzorgen rangeer- en last mile activiteiten in de Haven van Antwerpen en andere industriële hubs in België.

Rail Competence Center

Het Rail Competence Center is een erkend opleidingscentrum dat verbonden is aan Railtraxx. Het Rail Competence Center richt zich voornamelijk op het opleiden en examineren van treinbestuurders voor het Belgische spoornet.

DE6400 - Treinbestuurder - Locomotief - DE6481

Onze klanten

Railtraxx heeft een brede waaier aan klanten met verschillende soorten van goederen. Denk daarbij dan ook aan verschillende soorten van vervoer zoals onder andere intermodaal, conventioneel en buitengewoon vervoer. 

Dagelijks voorzien we voor hen op maat gemaakte oplossingen zodat hun goederen veilig en betrouwbaar kunnen worden vervoerd.